До Всесвітнього дня поезії у Сумському центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбувся творчий вечір за участі членів літературних студій «Грань» при Сумській міській бібліотеці ім. Т.Г. Шевченка та «Літера» при Сумській обласній науковій бібліотеці. Керівником літературних студій є відомий поет Сумщини Віталій Меланич.

Слухачі зустрілися з Віталієм Меланичем, поетесами Іриною Булаховою та Надією Фурзенко. Митці читали власні твори, а також вірші української поетеси Ліни Костенко. Також пролунали пісні, написані на їх слова у виконанні Тетяни Черепової та в супроводі скрипаля Сергія Борща. Музикант також виконав відомий вальс Євгенія Доги з кінофільму «Мій ласкавий та ніжний звір», а також музичний твір відомого французького композитора Жюля Масне «Роздум».

Присутні на заході подякували митцям за чудовий поетичний вечір, а також за дарунки, які вони залишили на згадку про зустріч, – збірку віршів поетеси Ірини Булахової «Я вишию життя» та  збірник віршів поета Віталія Меланича «Найти себе».

«Академія поліції», м. Суми