Доцент кафедри кримінального права і кримінології кандидат юридичних наук, доцент Михайло Фіалка разом з оперуповноваженим сектору кримінальної поліції Люботинського відділення поліції Харківського відділу поліції ГУНП в Харківській області майором поліції Романом Табельським провів практичне заняття з навчальної дисципліни «Кримінальне право» за темою «Стадії вчинення злочину» з особовим складом  навчальної групи 201 факультету № 2.

Заняття пройшло у форматі «мозкового штурму», ідея якого полягала в тому, що курсанти, отримавши інформацію про вчинення суспільно-небезпечного діяння, повинні були в обмежений термін обговорити практичну ситуацію та виробити єдину позицію з приводу її кримінально-правового аналізу. Фабули поставлених завдань були підібрані викладачем та представником практичного підрозділу таким чином, щоб відображали ту чи іншу стадію вчинення злочину. Рівень практичної значимості заняття підвищувався ще й тим, що всі ситуації були з практичного досвіду працівника поліції.

Наприкінці заняття Роман Сергійович відповів на запитання курсантів з приводу особливості діяльності оперативних підрозділів Національної поліції України у сфері кваліфікації злочинів.

ВЗГ ХНУВС