У прокуратурі Сумської області відбулося нагородження учасників другого щорічного конкурсу творчих та наукових робіт на теми прокурорсько-слідчої діяльності серед студентів.

Конкурс проводився на підставі спільного наказу Генеральної прокуратури України та Міністерства освіти і науки України «Про співпрацю та комунікацію між відомствами», який передбачає залучення прокурорів до проведення правоосвітніх навчань школярів та студентів, а також оголошення щорічних конкурсів творчих та наукових робіт на теми прокурорсько-слідчої діяльності серед студентів.

Наприкінці минулого року студентам було запропоновано тему «10 кроків прокурора до подолання корупції». 18 студентів Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ надіслали свої роботи для участі в конкурсі. Прокурор Сумської області Віталій Матвійчук нагородив всіх учасників конкурсу творчих і наукових робіт та вручив студентам дипломи та сувеніри. «Вдячний кожному з вас за активну участь у конкурсі. Студентські роки – найкращі. Тож насолоджуйтесь життям, здобувайте нові знання, завжди прагніть більшого і кращого. Сподіваюсь, ви пов’язали своє майбутнє з юриспруденцією за покликом серця. Бажаю вам натхнення та удачі», – заначив очільник прокуратури, вітаючи студентів.

Сумська філія ХНУВС