Під час засідання ректорату Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося нагородження переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році, яка проходила за спеціальностями «Право», «Психологія», «Кібербезпека» та з навчальних дисциплін «Кримінальне право», «Інформатика». У І етапі олімпіади взяли участь курсанти, студенти та слухачі магістратури факультетів №№ 1 – 4 та 6.       Дипломи І ступеня переможцям вручив ректор навчального закладу генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко.

Команда факультету № 1 (декан – полковник поліції Олександр Музичук) отримала два дипломи І ступеня за спеціальністю «Право» та з навчальної дисципліни «Кримінальне право».

За спеціальністю «Право» дипломи також отримали:

- слухач магістратури факультету № 1 старший лейтенант поліції Василь Авдєєв;

- курсант факультету № 2 капрал поліції Маргарита Михайлік.

З навчальної дисципліни «Кримінальне право» дипломом нагороджено курсанта факультету № 4 капрала поліції Олексія Барбашова.

За спеціальністю «Психологія» дипломом відзначено студента факультету № 6 Павла Чекурова.

За спеціальністю «Кібербезпека» та з навчальної дисципліни «Інформатика» дипломи першого ступеня отримав курсант факультету № 4 рядовий поліції Владислав Лактіонов.

Валерій Васильович привітав усіх з перемогою та побажав успіхів і наснаги для участі в наступних етапах конкурсу.

ВЗГ ХНУВС