У Харківському національному університеті внутрішніх справ проходить першість університету з таїландського боксу Муей-Тай. У змаганнях беруть участь команди від факультетів №№ 1–4 та № 6. У складі кожної команди вісім чоловіків та три жінки. У змаганнях беруть участь не тільки спортсмени, які безпосередньо займаються таїландським боксом, але й ті, хто віддає перевагу іншим видам єдиноборств, адже в таїландському боксі дозволяється застосовувати прийоми з інших видів спорту.

Відкрив змагання ректор університету Валерій Сокуренко. Він побажав спортсменам виявити свої найкращі вольові та спортивні якості й стати переможцями. Перед початком змагань відбулися показові поєдинки, в яких взяли участь діти 6-7 та 12–13 років, які займаються в секціях таїландського боксу. Після виступів юних спортсменів розпочалися змагання дорослих. За традицією початок кожного поєдинку супроводжується тайською музикою. Змагання проводяться за олімпійською системою – той, хто програв, вибуває зі змагань. Кожний спортсмен повинен проявити себе у 2–3 раундах по півтори хвилини. Ті, хто змагається за призові місця, має вистояти три раунди по дві хвилини.

Переможців буде визначено у командному заліку. Переможе та команда, спортсмени якої отримають найбільшу кількість перемог.

ВЗГ ХНУВС