Відбулося посвячення в психологи студентів-першокурсників факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ, які навчаються за спеціальністю «Психологія». Це свято традиційно відбувається навесні і, за словами завідувача кафедри соціології і психології факультету доктора психологічних наук, професора Олени Євдокімової, цей захід проводиться 26-й раз. «Психологія – це наука ХХІ століття, – зазначила Олена Олександрівна. – Як би стрімко не розвивалися комп’ютерні технології, головною все ж залишається людина з її потребами, бажаннями, ідеями, прагненнями. Тож, професія психолога буде завжди затребуваною у суспільстві». Олена Олександрівна побажали всім студентам успіхів та наполегливості у навчанні  на шляху професійного становлення.

Захід пройшов у творчій і невимушеній обстановці. Першокурсники підготували театралізовані постанови, в яких розкрили тонкощі та багатогранність напрямів діяльності психолога, співали пісень, дотепно та з гумором розповіли про своє навчання на першому курсі. Наприкінці свята усім студентам-першокурсникам вручили значки студента-психолога та перехідний Кубок від студентів 2 курсу.

Заступники декана факультету № 6 Оксана Брусакова та Сергій Загородній від імені керівництва університету подякували студентам за чудове свято й привітали з посвятою в студенти. Привітання приймала й завідувач кафедри соціології і психології Олена Євдокімова, яка цього дня відзначила свій День народження.

ВЗГ ХНУВС