Під час засідання Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося вручення дипломів науково-педагогічним працівникам навчального закладу, яким присуджено науковий ступінь, та атестатів науково-педагогічним працівникам, яким присвоєно вчене звання, а також нагород курсантам – переможцям конкурсів.

Ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко дипломи кандидатів наук вручив:

– Віктору Сезонову – кандидата юридичних наук із спеціальності кримінальний процес та криміналістика; судова експертиза; оперативно-розшукова діяльність;

– Євгенії Логвиненко – кандидата юридичних наук із спеціальності теорія та історія держави і права; історія політичних і правових вчень;

– Юлії Безусій – кандидата юридичних наук із спеціальності теорія та історія держави і права; історія політичних і правових вчень.

Атестати про присвоєння вченого звання отримали:

– Василь Россіхін – професора по кафедрі загальноправових дисциплін факультету № 6;

– Юрій Жорнокуй – професора по кафедрі цивільного права та процесу факультету № 6;

– Олександр Бакумов – доцента по кафедрі конституційного і міжнародного права факультету № 4;

– Олександр Зозуля – доцента по кафедрі загальноправових дисциплін факультету № 6;

– Віталій Світличний – доцента по кафедрі кібербезпеки факультету № 4;

– Вадим Селюков – доцента по кафедрі адміністративної діяльності поліції факультету № 3;

– Ольга Шайтуро  – доцента по кафедрі кримінально-правових дисциплін факультету № 6;

– Ксенія Юртаєва – доцента по кафедрі кримінального права і кримінології факультету № 1.

– Євгенія Гладкова – старшого дослідника зі спеціальності 12.00.08 – кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право.

Подяку Голови галузевої конкурсної комісії за наукове керівництво переможця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право» отримав провідний науковий співробітник відділу організації наукової роботи Володимир Чумак. Конкурс проводився Міністерством освіти та науки України.

Дипломом ІІ ступеня Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт Міністерства освіти та науки України зі спеціальності «Адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право» нагороджено курсанта 4 курсу факультету № 1 Вікторію Цебиногу.

Дипломом за ІІ місце у конкурсі творчих робіт (есе) «Харківщина в контексті реалізації цілей сталого розвитку» відзначено курсанта 2 курсу факультету № 1 Наталію Расторгуєву.

Почесною грамотою Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України було відзначено декана факультету № 2 підполковника поліції Сергія Бортника за вагомий особистий внесок у розвиток фізичного виховання і спорту серед студентської молоді та досягнуті успіхи. Почесну грамоту вручила директор Харківського обласного управління з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олена Кривенцова.

Валерій Васильович привітав усіх із досягненнями та побажав подальших успіхів і перемог.

ВЗГ ХНУВС