Курсант 3 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Найда Віталій успішно пройшов конкурсний відбір до Школи грантрайтінгу «Open Grants School», в якій зараз навчається. Цей проект у Харкові реалізує Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради лютого-травня 2019 року.

Open Grants School створений з метою комплексної підготовки фахівців, здатних ініціювати та реалізувати в Харкові власні проекти в різних сферах діяльності.

Школа соціального проектування і грантрайтінга передбачає два організаційних і десять практичних занять. Програма «Open Grants School» побудована на інтерактивних методах навчання і складається з семінарів-тренінгів, персональних завдань, роботи над кейсами, зустрічей-консультацій з міжнародними експертами тощо. Викладачі школи – практики, які досягли успіху в гранрайтінгу й готові навчити цьому інших.      

Начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Вікторія Грецька-Миргородська зазначила, що навчання у Школі соціального проектування і грантрайтінга є майданчиком для розвитку компетенції, навичок, допомагає в розробці та грамотному оформленні креативних проектів, здатних принести реальну користь Харкову та його жителям.

ВЗГ ХНУВС