У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся розподіл випускників. 560 курсантів навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції, факультету з підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та кримінальної міліції у справах дітей, слухачів магістратури факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства були направлені за місцем проходження подальшої служби майже в усі області України.

У своєму напутньому слові ректор університету Сергій Гусаров подякував курсантам за відповідальне ставлення до навчання, патріотизм, активну участь в університетському житті, за допомогу в упорядкуванні та озелененні території університету. Ректор також зазначив, що керівництво та весь науково-педагогічний склад університету доклали усіх зусиль, щоб дати юнакам і дівчатам якісні, фундаментальні знання з обраної спеціальності, а також зробити насиченим і цікавим їхнє дозвілля. Вирішення цих питань було покладено на Університет культури, у рамках роботи якого молодь відвідувала театри, художні виставки, знайомилася з історією та культурою Слобожанщини, її традиціями.

Голова комісії з розподілу випускників Харківського національного університету внутрішніх справ, начальник Головного управління МВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв подякував ректору і усьому колективу навчального закладу за якісну підготовку правоохоронців, за активну участь у заходах з охорони громадського порядку і запевнив, що випускників із нетерпінням чекають у практичних підрозділах.

 Усім курсантам побажали успішно скласти державні іспити, реалізувати себе у житті та професійній діяльності і ніколи не забувати рідний університет, де їх завжди раді бачити.

 

ВЗГ ХНУВС