Представники кафедри іноземних мов факультету № 1 – завідувач кафедри кандидат педагогічних наук Олена Орлова, старший викладач  Наталія Краснова та викладач Ганна Бабак – взяли участь у міжнародній конференції «International TESOL/TEFL Conference: Teaching English Globally 2019», яка відбулася у Києві. Партнерами, спікерами та доповідачами конференції були представники всесвітньо відомих компаній, які піклуються про належний рівень викладання англійської мови в усьому світі, та надають міжнародну кваліфікацію TESOL – Teaching English to Speakers of Other Languages.

Під час конференції розглядалися питання міжнародних стандартів викладання мови, сучасні дієві підходи та техніки. Експертами на конференції виступили визнані світові тренери з викладання англійської мови, сертифіковані Cambridge та TESOL, представники освітніх установ України, Сполучених Штатів Америки, Великобританії, Азербайджану, Грузії та країн Азії. Серед них був і Віталій Зубков – автор Соціального проекту «Lingva.Skills», до участі в якому залучені й представники Харківського національного університету внутрішніх справ.

За результатами роботи конференції її учасники отримали міжнародні сертифікати «Lexical Lab» (the UK) та «International TEFL Training Institute» (the USA).

ВЗГ ХНУВС