У Харківському національному університеті внутрішніх справ протягом двох днів проходитимуть змагання ІІ туру з поліцейського квесту. В них беруть участь команди курсантів третіх курсів факультетів №№ 1, 2, та 4, що навчаються за спеціальністю «Право».

Юнаки та дівчата мають продемонструвати не лише знання теорії, але й практичні навички, отримані під час проходження практики в підрозділах Національної поліції. Курсанти вирішують різні завдання відповідно до отриманих фабул, а члени комісії оцінюють правильність їх виконання, злагодженість роботи команди, вміння зорієнтуватися в різних ситуаціях та ін.

Організацію проведення квесту в локаціях забезпечують кафедри: криміналістики та судової експертології, кримінального права та кримінології, кримінального процесу та організації досудового слідства, оперативно-розшукової діяльності та розкриття злочинів, кібербезпеки, адміністративної діяльності поліції, спеціальної фізичної підготовки. Змагання з поліцейського квесту проходять в навчально-тренувальних полігонах університету, спортивних майданчиках.

ВЗГ ХНУВС