У м. Пальма де Майорка (Іспанія) відбувся Всесвітній поліцейський турнір WPIST з міні-футболу. У ньому брали участь команди вікової категорії 35+. Україну представляв «FC Univer Dinamo Kharkiv» Харківського національного університету внутрішніх справ. Голкіпером команди виступив начальник відділу організації освітньо-наукової підготовки майор поліції Давид Сімонович. Також у складі команди був і екс-форвард київського «Динамо» Ігор Бєланов, володар «Золотого м’яча», який він отримав у 1986 році як кращий футболіст Європи. «Золотий м’яч» – найпрестижніша індивідуальна нагорода в світі футболу.

Під час групового етапу турніру Україна зіграла сім матчів і посіла І місце. Далі – гра в 1/8 фіналу та перемога над Німеччиною 3:0. У чвертьфіналі українці перемогли господарів – іспанців – з рахунком 3:0, у півфіналі здолали Боснію 1:0. Іспанські організатори чемпіонату попіклувалися про те, щоб Україна з Росією грали в окремих групах, проте одна зустріч все ж відбулася. Команда «FC Univer Dinamo Kharkiv» зустрілася у фіналі з Петербурзьким «Вогнеборцем», під час якої в запеклій боротьбі в серії післяматчевих пенальті наша збірна вирвала перемогу у росіян.

За результатами змагань команда Харківського національного університету внутрішніх справ стала переможницею змагань, отримавши Кубок, а Давида Сімоновича було визнано кращим голкіпером турніру.

Вітаємо з перемогою!

ВЗГ ХНУВС