«Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених» та «Сучасна наука і правоохоронна діяльність» – за такими темами звучали доповіді учасників науково-практичної конференції Харківського національного університету внутрішніх справ. У конференції взяли участь молоді науковці університету – як ті, що навчаються – курсанти, студенти, слухачі магістратури, ад’юнктури, докторанти, – так і ті, що вже мають науковий ступінь та досвід практичної діяльності. До наукових обговорень долучилися й представники інших закладів вищої освіти Харкова.

Звертаючись до присутніх, ректор університету полковник поліції Дмитро Швець зазначив, що молода людина може почувати себе впевнено у сучасному суспільстві, коли має великий багаж знань та високу освіченість. Керівництвом університету створюються всі необхідні умови для того, щоб молодь займалася науковими дослідженнями, розвивала науку, підвищувала свій рівень знань та професійної компетентності.

З напутніми словами до присутніх звернувся проректор вишу Олександр Бакумов. Він зазначив, що практика неможлива без науки. Саме наукова думка дає підґрунтя для вдосконалення практичної діяльності та підвищення її ефективності. Олександр Бакумов побажав молоді наснаги, результативної роботи та нових творчих напрацювань.

Після пленарної частини засідання, робота продовжилася в секціях за напрямами.

ВЗГ ХНУВС