З травня 2019 року Інституційний Репозитарій Харківського національного університету внутрішніх справ (KhNUIAIR) вкючено до індексних баз міжнародної пошукової системи BASE (www.base-search.net/).

BASE (Bielefeld Academic Search Engine) – одна з найбільших у світі пошукових систем, що спеціалізується на пошуку наукових документів відкритого доступу в Інтернеті. Вона здійснює пошук серед майже 140 млн. документів з більш ніж 7 тис. джерел відкритого доступу з можливістю завантаження повних текстів. Оператором BASE є бібліотека університету Білефельд (Німеччина). Цей пошуковик взаємодіє з європейським науково-інформаційним проектом DRIVER, що сприяє підвищенню якості пошуку матеріалів, включених в індексні бази.

BASE збирає, нормалізує та індексує метадані всіх видів ресурсів (журналів, інституційних репозитаріїв, цифрових колекцій), які відповідають певним вимогам академічної якості та актуальності.

Окрім Репозитарію, BASE також індексує і наукові періодичні фахові видання ХНУВС – «Право і Безпека» та «Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ».

Включення Репозитарію і видань ХНУВС до індексних баз системи BASE дозволяє зробити вчених університету більш помітними в Інтернеті та сприяє подальшій  інтеграції ХНУВС до світової мережі наукових комунікацій.

ВЗГ ХНУВС