В інституті післядипломної освіти ХНУВС розпочали навчання 59 слухачів курсів первинної професійної підготовки поліцейських за спеціалізацією «кримінальна поліція» (кваліфікація «оперуповноважений»). Протягом шести місяців у складі двох навчальних груп представники Департаменту захисту економіки Національної поліції України та сімнадцяти територіальних управлінь Департаменту захисту економіки підвищуватимуть свій професійний рівень.

Цього ж дня на курсах підвищення кваліфікації приступили до навчання 27 дільничних офіцерів поліції – представники Головних управлінь Національної поліції у Полтавській, Харківській та Черкаській областях та 27 оперуповноважених карного розшуку – представники Головних управлінь Національної поліції у Полтавській та Харківській областях. Також розпочалися й короткострокові курси підвищення кваліфікації для 25 співробітників Департаменту боротьби з наркозлочинністю.

Зі слухачами курсів первинної професійної підготовки та підвищення кваліфікації зустрілися перший проректор університету підполковник поліції Сергій Бортник, проректор Михайло Бурдін та директор інституту післядипломної освіти Євгеній Жеребцов. Вони націлили слухачів курсів на здобуття якісної освіти, наголосили на дотриманні службової дисципліни та правил внутрішнього розпорядку. Керівництво університету зазначило, що для слухачів створено необхідні умови для навчання, самостійної підготовки, занять спортом та відпочинку.

ВЗГ ХНУВС