У рамках вивчення навчальної дисципліни «Трудове право» доцентом кафедри трудового та господарського права факультету № 2 Харківського національного університету внутрішніх справ кандидатом юридичних наук, старшим науковим співробітником, підполковником поліції Валентиною Гончарук та  працівниками Слобідського відділу поліції ГУ НП в Харківській області проведено бінарне заняття з курсантами 1 курсу факультету № 3 «Загальні засади проходження служби в Національній поліції».

У проведенні бінарного заняття взяли участь старший оперуповноважений відділу кримінальної поліції Слобідського відділу поліції ГУ НП в Харківській області старший лейтенант поліції Андрій Чупринін та оперуповноважений цього ж відділу лейтенант поліції Катерина Санчич.

Офіцери ознайомили першокурсників зі специфікою несення служби поліцейськими у практичних підрозділах Національної поліції, надали коротку та інформативну характеристику оперативної обстановки на території обслуговування, розповіли про особливості розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, навели статистичні дані.

Під час заняття у курсантів виникло багато запитань щодо особливостей та специфіки роботи органів та підрозділів Національної поліції, на які вони отримали вичерпні та ґрунтовні відповіді. Особливу увагу оперуповноважені приділили роботі Національної поліції у сфері незаконного обігу наркотиків, їх недопущенню та протидії. Під час спілкування практичні працівники приділили увагу і таким темам, як особливості боротьби з корупцією та гуманність у роботі Національної поліції.

ВЗГ ХНУВС