У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулося позапланове заслуховування ад’юнктів щодо стану виконання дисертаційних досліджень та показників наукової діяльності.

У заході взяли участь проректор університету, доктор юридичних наук, професор Олександр Головко, начальник відділу організації наукової роботи університету, кандидат юридичних наук, підполковник міліції Оксана Мірошниченко, начальник докторантури та ад’юнктури, кандидат юридичних наук, майор міліції  Ігор Крєпаков, керівники кафедр навчального закладу та наукові керівники ад’юнктів.

Мета заходу –  підвищити рівень наукового керівництва та посилити контроль за виконанням ад’юнктами університету дисертаційних досліджень.

Олександр Головко звернув увагу наукових керівників на підвищення контролю за станом виконання дисертаційних досліджень ад’юнктами. Також він наголосив на необхідності впровадження результатів досліджень не тільки в навчальний процес, але й в практичну діяльність ОВС України, а також попередив ад’юнктів, що слід дотримуватися строків проведення дисертаційних досліджень.

 

ВЗГ ХНУВС