У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся випуск молодих фахівців. Для колишніх студентів факультету права та масових комунікацій – це радісне і водночас сумне свято, адже вони залишають стіни рідного навчального закладу. Юнаків і дівчат із закінченням вишу привітали ректор університету полковник поліції Дмитро Швець, Голова Харківської обласної організації Спілки юристів України Володимир Кривобок, начальник сектору організації відбору та проведення тестування поліцейських Управління кадрового забезпечення ГУНП в Харківській області Олександр Солодуха, інші почесні гості, батьки та рідні випускників.

Звертаючись до молоді, ректор університету Дмитро Швець зазначив, що «Харківський національний університет внутрішніх справ дав путівку в життя п’ятдесяти тисячам випускників, які сьогодні працюють у різних регіонах України і гідно представляють наш навчальний заклад. Ректорат і науково-педагогічний склад, працівники університету робили усе, щоб ви набули необхідних професійних знань і навичок. Вони допоможуть вам реалізуватися у професії, але на цьому процес навчання не зупиняється, вчитися необхідно все життя. Тож творчо опановуйте нові знання, цінуйте славні традиції нашого навчального закладу! Пам’ятайте, ваш особистий приклад і професійна компетентність формуватимуть повагу до держави, зміцнюватимуть віру громадян у справедливість. Впевнено крокуйте вперед! Чесно служіть державі і людям! Слава Україні!».

Голова Харківської обласної організації Союзу юристів України Володимир Кривобок побажав молоді реалізуватися у професії, яку вони обрали, а також ніколи не зупинятися на досягнутому, постійно вчитися, набувати нових знань та досягати поставленої мети.

Представник Управління кадрового забезпечення ГУНП в Харківській області Олександр Солодуха зазначив, що сьогодні триває набір на вакантні посади до Національної поліції. На молодих і цілеспрямованих випускників чекають і цікава робота, і хороша зарплата, і гідне соціальне забезпечення.

Дипломи про вищу освіту отримали 1193 випускники, 97 із них – з відзнакою. Вони навчалися за спеціальностями: «Право», «Правоохоронна діяльність», «Психологія», «Фінанси, банківська справа та страхування».

Серед студентів-випускників – майбутні працівники судів, прокуратури, фіскальної, пенітенціарної служб, юридичних фірм, Національної поліції України тощо, і більшість із них іще під час навчання визначилася із подальшим місцем роботи.

Щасливої долі та професійного зростання побажала випускникам від імені науково-педагогічного складу університету завідувач кафедри правового забезпечення господарської діяльності Ольга Гетманець.

Завершилися урочистості музичним подарунком, який підготували випускники.

ВЗГ ХНУВС