Під час ранкового шикування особового складу Харківського національного університету внутрішніх справ традиційно було відзначено курсантів – спортсменів вишу, які стали призерами та переможцями змагань.  Перший проректор університету підполковник поліції Сергій Бортник  вручив нагороди учасникам чемпіонату України з гирьового спорту, який відбувся у м. Канів, а також курсантам, які стали учасниками змагань з поліатлону серед команд закладів вищої освіти МВС України у м. Львів. Серед них курсант 3 курсу факультету № 2 Сергій Подтопта, курсант 4 курсу факультету № 1 Мирослава Панюс, курсант 2 курсу факультету № 4 Сергій Блануца, курсант 3 курсу факультету № 1 Дмитро Івашко. Під час змагань вони виконали норматив кандидата у майстри спорту.

Також Сергій Бортник вручив Диплом та Кубок Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації завідувачу кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки підполковнику поліції Олександру Моргунову за І місце, яке посів університет в обласних щорічних спортивних змаганнях «Спорт протягом життя» серед студентів закладів вищої освіти Харківської області у 2018/2019 навчальному році у загальнокомандному заліку по ІІІ групі.

Від імені ректора полковника поліції Дмитра Швеця перший проректор привітав усіх із здобутками та побажав нових звершень і перемог.

ВЗГ ХНУВС