За клопотанням Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації керівництво університету відзначило представників університету Почесними грамотами за участь в інформаційних заходах за темою: «Протидія торгівлі людьми та кіберзлочинності». Почесні грамоти вручив ректор університету Сергій Гусаров. Серед нагороджених – начальник факультету підготовки фахівців для підрозділів боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми В’ячеслав Марков, професор цього ж факультету Віталій Носов та координатор проектів Навчально-тренувального центру боротьби з кіберзлочинністю та моніторингу кіберпростору Роман Сень.

Інформаційні заходи відбувалися у рамках Програми з протидії торгівлі людьми в Східній Європі за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії у співпраці з Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні та Міжнародним жіночим правозахисним центром «Ла Страда – Україна». Департаментом науки і освіти Харківської облдержадміністрації спільно з Харківським національним університетом внутрішніх справ було проведено низку заходів, у тому числі лекцій, які підготували та прочитали представники науково-педагогічного складу університету для студентів вищих навчальних закладів Харкова: Української інженерно-педагогічної академії, Харківського національного медичного університету, Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка, КЗ «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради.

Представники університету також спільно з представниками Департаменту взяли участь у двох програмах Харківської обласної державної телерадіокомпанії «Ток-шоу «Форум»» за темами: «Протидія торгівлі людьми» та «Безпека дітей».

 

ВЗГ ХНУВС