Дорогі випускники, офіцери Національної поліції України!

Сьогодні у вашому житті важливий день, перед вами відкриваються нові дороги. Немає сили могутнішої за знання, а людина, озброєна знаннями й умінням їх застосувати, — це професіонал.

Я впевнений, в строю стоять майбутні генерали, керівники, а головне – розумні, порядні, завжди готові прийти на допомогу людям, офіцери, випускники Харківського національного університету внутрішніх справ. Ви представляєте майже усі регіони України. Через деякий час ви усвідомите, що цей період життя був найкращим та найвідповідальнішим, оскільки ви отримали не лише освітній ступінь бакалавра, але й знання, уміння та навички, які допоможуть Вам у подальшому обіймати відповідальні посади. Вам доведеться самостійно приймати об’єктивні та незаангажовані рішення, і саме від Вас залежатиме доля конкретної людини. Ви – молоде покоління, яке будуватиме нове життя для всього суспільства.

Бережіть добре ім’я університету, не забувайте викладачів, наставників, командирів. Нехай девіз «СЛУЖИТИ та ЗАХИЩАТИ» буде головним принципом у вашій службовій діяльності. Пам’ятайте: довіра народу – це найвища оцінка нашої роботи.

Щиро вітаю вас, ваших рідних і близьких із визначною подією у вашому житті. Бажаю міцного здоров’я, щасливої долі, професійного зростання, успіхів у службі, а найголовніше – довгоочікуваного миру на нашій землі!

Впевнено крокуйте вперед! Чесно служіть державі і людям!

Слава Україні!

 

Ректор

полковник поліції                                                                           Д. В. Швець