На базі Харківського національного університету внутрішніх справ розпочався тренінг для офіцерів поліції з метою підготовки їх до виконання функції менторів у рамках програми «Наставник».
До присутніх звернувся перший проректор університету Сергій Бортник. Він зазначив, що програма «Наставник» покликана допомогти в адаптації до служби патрульним, які щойно закінчили навчання й стали до лав Національної поліції України. За кожним з них буде закріплений досвідчений наставник, який коригуватиме дії та допомагатиме в роботі. Учасники тренінгу – патрульні поліцейські Харкова, які несуть службу в лавах поліції від початку її створення.
Поліцейські проходитимуть навчання протягом п’яти днів за підтримки партнерів Міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування Департаменту юстиції США (ICITAP).
В організації та проведенні тренінгу взяли участь проректори вишу Михайло Бурдін та Олександр Бакумов. Тренінг проводять заступник програмного директора ІСІТАР в Україні Тім Яновік, старші радники з правоохоронних питань ІСІТАР Роналд Гленсор та Стів Пітс.
Після закінчення тренінгу його учасники отримають сертифікати.

ВЗГ ХНУВС