На стадіоні «Динамо-Арена» Харківського національного університету внутрішніх справ проходить Всеукраїнський юнацький турнір з футболу «Перша столиця», присвячений Дню Незалежності України та Дню міста Харкова. У змаганнях беруть участь вісім команд юних спортсменів провідних футбольних клубів України, які поділені на дві групи.

У групі А зустрінуться гравці «Динамо» (Київ), «Карпати» (Львів), «Ворскла» (Полтава), «Металіст 1925» (Харків). Групу Б представляють команди «Металург» (Запоріжжя), «Дніпро» (Дніпро), «Чорономорець» (Одеса), «Шахтар» (Донецьк). Змагання проводитимуться за круговою системою. Фінальні матчі відбудуться 21 серпня. За третє місце початок гри о 12.00, за перше місце – о 15.00. Після завершення турніру переможцям і призерам вручать кубки, медалі, дипломи та пам'ятні призи, окремо будуть відзначені кращі гравці.

Слід зазначити, що стадіон «Динамо-Арена» ХНУВС вже давно став одним з улюблених тренувально-спортивних комплексів Харкова. На ньому проходять тренування професійних футбольних команд, проводяться футбольні матчі та інші заходи.

ВЗГ ХНУВС