На стадіоні «Динамо-Арена» Харківського національного університету внутрішніх справ відбулися фінальні матчі Всеукраїнського юнацького турніру з футболу «Перша столиця», присвяченого Дню Незалежності України та Дню міста Харкова. Нагадаємо, що в змаганнях брали участь вісім команд провідних футбольних клубів України. За результатами проведених ігор, найкращі результати продемонстрували футболісти команд «Металіст-1925», які посіли ІV місце, «Дніпро» – ІІІ місце. У боротьбі за І місце в фінальному матчі зустрілися команди «Динамо» й «Шахтар». У підсумку динамівці забили два голи й стали переможцями турніру.

Учасників турніру привітали директор Департаменту з питань фізкультури і спорту Харківської міської ради Олексій Чубаров, голова Федерації футболу міста Харкова Віталій Панов, перший проректор ХНУВС Сергій Бортник.

Під час нагородження переможцям і призерам турніру вручили кубки, медалі, дипломи та пам'ятні призи. Окремо було відзначено кращих гравців у різних номінаціях: воротаря, нападника, захисника, гравця.

Під час фінального матчу відбувся виступ підрозділу барабанщиць університету.

ВЗГ ХНУВС