У Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося урочисте закриття табірного збору та вручення погонів курсантам. Під час табірного збору курсанти під керівництвом досвідчених наставників пройшли загальнотеоретичну, фізичну та спеціальну підготовку.

Відкрив захід та від імені ректора Харківського національного університету внутрішніх справ Дмитра Швеця курсантів і особовий склад  привітав директор Сумської філії Сергій Лукаш. «Шановні курсанти, шановні працівники! Сьогодні ми зібралися з нагоди завершення табірного збору, який ви успішно пройшли, – зазначив Сергій Станіславович. – Два тижні ви старанно вивчали основи правоохоронної діяльності, тренувалися зі стройової та фізичної підготовки. Науково-педагогічний склад університету та командири навчали вас усьому необхідному, дали знання та уміння, які стануть вам в нагоді у подальшому навчанні та службі».

Привітавши нове курсантське поповнення із закінченням табірного збору та отриманням погонів, Сергій Лукаш додав: «Бажаю всім успіхів і наполегливості в оволодінні знаннями, які допоможуть стати професіоналами та досягти омріяних вершин у майбутній діяльності. Наснаги вам та наполегливості у службі й навчанні»!

Сумська філія ХНУВС