Представники Харківського національного університету внутрішніх справ провели профорієнтаційну роботу серед молоді м. Глухів Сумської області. У заходах взяли участь перший проректор університету Сергій Бортник, директор Сумської філії Сергій Лукаш, начальник центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Сумської філії ХНУВС В’ячеслав Драновський, завідувач відділення практичного навчання навчально-методичного відділу Сергій Марчишин, начальник відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Роман Греков, курсанти університету.

Представники вишу провели зустріч з вихованцями Глухівського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою. Вони розповіли молоді про історію та досягнення закладу вищої освіти, ознайомили з його структурою, особливостями підготовки до вступу, умовами навчання, побуту та дозвілля курсантів і студентів, а також акцентували увагу на можливості продовжити освіту в Сумській філії та Кременчуцькому льотному коледжі.

Старший викладач кафедри інформаційних технологій та кібербезпеки факультету № 4 Олексій Рвачов для вихованців ліцею-інтернату провів лекцію з правил безпечної поведінки під час користування сучасними інформаційними технологіями. Ліцеїсти також отримали університетську газету «Служимо закону» та інформаційні буклети, які допоможуть їм, як майбутнім абітурієнтам ХНУВС, визначитися зі спеціальностями та факультетами.

Представники університету також передали інформаційно-іміджеву продукцію про ХНУВС до Глухівського відділу поліції ГУНП в Сумській області.

ВЗГ ХНУВС