Представники кафедри іноземних мов факультету № 1 – завідувач кафедри Олена Орлова, доцент Валентина Почуєва, старший викладач Наталія Краснова, викладач Ганна Бабак, а також начальник відділу міжнародного співробітництва Олена Устименко – взяли участь у міжнародній методичній конференції «Сambridge Back to School Conference». Вона відбулася у Харкові та була організована двома департаментами Кембріджського університету – Cambridge Assessment English та Cambridge University Press.

Викладачі з різних куточків України обговорювали питання оцінювання та ефективного навчання англійської, ділились досвідом та надихались мотивуючими виступами експертів. Спікерами на конференції виступили розробники міжнародних екзаменів Cambridge English Ольга Мадилус та Деррен Перет, які поділилися секретами успішної екзаменаційної підготовки у своїх захоплюючих лекціях.

Cambridge Assessment English є частиною Кембріджського університету та розробляє найбільш визнані кваліфікації для людей, що вивчають та викладають англійську в світі. Понад п’ять мільйонів людей у 130 країнах щороку складають Cambridge English. Більше 20 тисяч університетів, роботодавців, міністерств та інших організацій довіряють цім екзаменам та кваліфікаціям, що є надійним підтвердженням рівня володіння англійською мовою. Екзамени Cambridge English базуються на передових дослідженнях найбільшої команди текстологів та лінгвістів у світі.

Конференція об’єднала викладачів англійської та методистів у професійному розвитку та бажанні ще ефективніше навчати своїх студентів іноземної мови. Це був справжній заряд натхнення і мотивації на 2019-2020 навчальний рік від Olha Madylus та Darren Perrett.

ВЗГ ХНУВС