У поліцейському виші відбулося урочисте відкриття спортивного свята, присвяченого Дню фізичної культури і спорту України. В цей день пройшли змагання з різних видів спорту, у тому числі й з легкої атлетики. До спорту долучилися курсанти і студенти всіх факультетів університету, слухачі інституту післядипломної освіти, а також вихованці Ліцею «Правоохоронець». 

Змагання відкрив ректор університету Дмитро Швець, який підкреслив важливість занять спортом для молодих людей, особливо для тих, які пов’язують своє професійне майбутнє зі службою в правоохоронних органах України.

Президент спортивного клубу «Універ-Динамо», перший проректор Сергій Бортник зазначив, що заняття спортом  постійним та перемінним особовим складом  не лише виховує  спортивні якості – мужність, волю, наполегливість та витривалість, але є також чудовим прикладом переваг здорового способу життя.

Успіхів учасникам змагань та перемоги побажав віце-президент СК «Універ-Динамо», проректор Анатолій Клочко.

За результатами змагань буде визначено переможців в особистому та командному заліку.

За словами завідувача кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки Олександра Моргунова за результатами сьогоднішніх змагань буде визначено кандидатів у члени збірної команди університету для подальшої участі у чемпіонатах ФСТ «Динамо» України серед закладів вищої освіти МВС та інших змагань різних рівнів.

ВЗГ ХНУВС