Відбулося розширене засідання Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ за участі народного депутата України Олександра Бакумова та начальника ГУ НП в Харківській області Валерія Сокуренка. Під час засідання було відзначено працівників університету за сумлінне ставлення до виконання професійних обов’язків, ініціативу і наполегливість, вагомий внесок у підготовку кваліфікованих спеціалістів.

Подяку голови Харківської обласної ради оголошено заступнику декана факультету № 2 з навчально-методичної роботи Сергію Гіренку.

Почесною грамотою адміністрації Слобідського району Харківської міської ради нагороджено заступника начальника відділу фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Ольгу Пальваль.

Подяку Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ оголошено:

- старшому викладачу кафедри українознавства факультету № 2 Наталії Єльніковій;

- професору кафедри теорії та історії держави і права факультету № 1 Юлії Загуменній;

- методисту відділення практичного навчання навчально-методичного відділу Юрію Матвієнку;

- електромонтеру з ремонту та обслуговування електроустаткування відділення комп’ютерних мереж та експлуатації комп’ютерів інформаційно-технічного    відділу Олексію Назаренку;

- завідувачу кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6 Ірині Пановій;

- фахівцю відділу документування службової діяльності Лілії Удовіченко;

- провідному науковому співробітнику відділу організації наукової роботи Володимиру Чумаку;

- завідувачу їдальні № 1 Андрію Щокіну.

Нагороди вручив ректор університету Дмитро Швець, який привітав усіх з високою оцінкою їхньої праці, побажав подальших успіхів та досягнень у службовій діяльності. Також Дмитро Володимирович від імені колективу університету привітав із ювілеєм голову профспілкової організації вишу Валерія Московця.

ВЗГ ХНУВС