З колективом Харківського національного університету внутрішніх справ провів зустріч народний депутат України Олександр Бакумов, який донедавна працював проректором університету, а сьогодні представляє інтереси своїх виборців у законодавчому органі нашої держави – Верховній Раді України. У зустрічі також взяли участь ректор університету Дмитро Швець та проректор Анатолій Клочко.

Олександр Сергійович зазначив, що завжди готовий відстоювати інтереси університету та його колективу. Народний депутат розповів про законопроекти, які сьогодні розглядаються у Верховній Раді, про те, над якими питаннями та законопроектами працюють у підкомітеті з питань кримінального законодавства та протидії злочинності (Комітет з питань правоохоронної діяльності), який Олександр Сергійович очолює.

Присутні на зустрічі ставили багато запитань, зокрема, щодо прийняття Закону про референдум, реформування органів прокуратури, скасування адвокатської монополії, підвищення стипендії курсантам, змін, які можуть вноситися до трудового законодавства та багато інших. Народний депутат дав вичерпні відповіді на всі запитання та закликав до співпраці науковців університету щодо реалізації напрацювань та внесення пропозицій до законопроектів, які розглядаються. Ректор університету Дмитро Швець подякував народному депутату і запропонував зробити такі зустрічі традиційними, адже університет розвивається та має багато планів на майбутнє.

ВЗГ ХНУВС