Представники кафедри іноземних мов факультету № 1 – завідувач кафедри кандидат педагогічних наук  Олена Орлова,  старший викладач Наталія Краснова та викладач Ганна Бабак – взяли участь  у міжнародному науково-педагогічному стажуванні, яке було організоване Європейською лігою професійного розвитку разом з Економічним університетом і Малопольською школою державного управління (м. Краків, Польща) за темою: «Нові та інноваційні методи викладання».

Мета стажування – підвищення рівня теоретичної та практичної підготовки науково-педагогічних працівників, опанування новітніми унікальними методами, набуття досвіду провадження науково-дослідної та викладацької діяльності, забезпечення інформаційного обміну та розширення наукових контактів.

Програма стажування складалася з трьох модулів: два дистанційних онлайн-курси та індивідуальна робота й триденний виїзний модуль. Викладачі прослухали курс лекцій,  брали участь у семінарах і тренінгах, працювали над проектами. Учасники стажування також взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції для науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти І–ІV рівнів акредитації та отримали міжнародні сертифікати.

ВЗГ ХНУВС