Доцентом кафедри трудового та господарського права факультету № 2 Харківського національного університету внутрішніх справ, кандидатом юридичних наук, старшим науковим співробітником, підполковником поліції Валентиною Гончарук за участі слідчого Московського відділу поліції ГУНП України в Харківській області старшого лейтенанта поліції Яни Фещенко для курсантів 4 курсу факультету № 1 (навчальна група 403) було проведено бінарне заняття з навчальної дисципліни «Господарське право» за темою «Особливості розкриття та розслідування злочинів проти власності».

Курсанти ознайомилися з особливостями розслідувань шахрайств, дізналися про те, що наявність високого рівня знань з господарського права має важливу роль для швидкого, якісного та неупередженого розслідування злочинів проти власності.

Яна Фещенко розповіла про особливості злочинів проти власності, навантаження цієї лінії, про найбільш доцільні прийоми та способи, що застосовуються при розслідуванні цієї категорії злочинів чи кримінальних проваджень, про типові ознаки, які притаманні цій категорій злочинів. Наприкінці заняття слідчий відповіла на численні запитання присутніх щодо практичної діяльності поліцейського.

ВЗГ ХНУВС