У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди Дня юриста України. В актовій залі зібрався колектив навчального закладу, який із професійним святом привітав ректор університету полковник поліції Дмитро Швець. Він зазначив, що сьогодні неможливо виокремити будь-яку сферу життя, яка б не передбачала залучення фахівців, що мають юридичну освіту. Дмитро Володимирович побажав усім щастя, здоров’я та процвітання. У заході також взяли участь колишні ректори університету Олександр Бандурка, Сергій Гусаров, проректори Михайло Бурдін, Анатолій Клочко та ін.

З нагоди Дня юриста України понад 50 працівників університету за сумлінне виконання службових обов’язків та якісну підготовку фахівців були відзначені нагородами МВС України, Харківської обласної державної адміністрації, Харківської обласної ради, Вченої ради університету.

За сприяння профспілкової організації університету з концертною програмою перед колективом вишу виступив Почесний діяч мистецтв України Андрій Піха та творчий колектив «Два кольори».

ВЗГ ХНУВС