Шановні першокурсники!

Від імені багатотисячного колективу правоохоронців щиро вітаю вас зі складанням Присяги та набуттям повноцінного статусу поліцейського!

Саме ви сьогодні уособлюєте обличчя нашої молодої поліції. Я знаю, що курсант, який обрав професію поліцейського, – романтик в душі. Адже таким колись був і я, коли прийняв рішення стати правоохоронцем. Упевнений, що вами керує єдине бажання: служити і захищати український народ та державу від зовнішнього та внутрішнього ворога. Завжди пам’ятайте свою мету!

Сучасна поліція – це служба, що забезпечує головні принципи: безпеку, захист і права людини. Ми втілюємо нові норми державного сервісу у сфері правоохоронної діяльності. Її успіх і перемога залежать від усього суспільства загалом і від вас зокрема – вашої мотивації, рішучості, сили та сміливості. Саме від того, які знання і навички ви здобудете під час навчання, залежить не тільки ваша кар’єра, а й майбутнє країни!

Наші співвітчизники дали нам великий кредит своєї довіри. Необхідно зробити все можливе, щоб цю довіру виправдати!

Я радію вашому життєвому вибору! Нам потрібні чесні, мотивовані та відкриті для громади поліцейські. Переконаний, що за будь-яких обставин ви залишитеся відданими Присязі, не зрадите правді, добру та честі.

Завжди будьте сміливими та гуманними. Нехай вам щастить у службі та особистому житті! Служіть так, щоб вас поважали люди!

Слава Україні!

Голова Національної поліції України

генерал поліції третього рангу                                               Ігор КЛИМЕНКО