Викладачі кафедри криміналістики та судової експертології факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Влада Гусєва, Тетяна Безсонна та Тетяна Савчук взяли участь у тренінгу «Лідерство: відповідальність та впевненість», що був організований Українською асоціацією представниць правоохоронних органів.

Захід проходив у Києві, де учасниці з Луцька, Рівного, Києва, Харкова, Кривого Рогу, Сум, Чернівців, Конотопа та Хмельницького присвятили два дні удосконаленню своїх лідерських і комунікаційних умінь. За допомогою різноманітних вправ і завдань вони опановували навички постановки цілей і роботи в команді, активного слухання й зворотного зв’язку.

Обговорювалися також питання, з якими стикаються жінки на службі в правоохоронних органах, стратегії вирішення проблем і поведінки в конфліктних ситуаціях, а також зупинилися на особливостях розбудови корпоративної репутації. Новий досвід, отриманий викладачами під час проведення тренінгу, буде використаний у науково-дослідній роботі, а також для підвищення якості та організації освітнього процесу.

ВЗГ ХНУВС