У рамках «Вивчення європейського досвіду щодо підвищення кваліфікації та професійних навичок правоохоронних органів, у тому числі з розслідування злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів» було проведено семінар за участі курсантів – членів наукових гуртків кафедр кримінального процесу та організації досудового слідства, криміналістики та судової експертології факультету № 1 ХНУВС, кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 2 ХНУВС та відділу організації наукової роботи.

Доцент кафедри криміналістики та судової експертології факультету № 1 Тетяна Орлова виступила з доповіддю «Які наркотики найпопулярніші в Україні. Про нові та найпоширеніші види наркотиків, хто основний споживач небезпечних речовин. Про безконтактні методи збуту наркотиків і як поліція бореться з цією проблемою». Доцент кафедри кримінального процесу та організації досудового слідства факультету № 1 Тетяна Фоміна підготувала доповідь на тему «Особливості досудового розслідування щодо злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків».

У дискусії взяли участь заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 1 Владислав Невядовський, доцент кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3 Вадим Селюков, старший науковий співробітник відділу організації наукової роботи Тамара Яценко та курсанти факультетів № 1, 3.

ВЗГ ХНУВС