Стали відомими результати щорічного рейтингового оцінювання університетських періодичних наукових фахових видань експертами міжнародної наукометричної бази IndexCopernicusInternational.

За умовами бази, було оцінено якість видань за попередній, 2018-й, рік. Індексацію в базі підтвердили такі видання, засновником і видавцем яких є Харківський національний університет внутрішніх справ:

збірник наукових праць "Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ";

науковий журнал "Право і безпека";

електронне видання "Форум права".

Незалежними експертами за методологією, представленою на сайті бази, найбільший приріст у якості у вигляді ICV(IndexCopernicusValue) було відзначено в журналі «Право і безпека» (+22,47 бала), за ним ідуть видання «Форум права» (+20,74 бала) та «Вісник ХНУВС» (+8,57 бала).

Зауважимо, що станом на 19.10.2019 серед видань у галузі права журнал посідає 5-те місце в рейтингу національних видань з-поміж 88-ми, які залишилися в базі після запровадження нею підвищених експертних вимог. У світовому рейтингу це 48-ма позиція з 248-ми, а серед юридичних видань закладів вищої освіти й наукових установ МВС України журнал є першим!