Фахівці університету взяли участь у семінар-нараді щодо актуальних питань психологічного забезпечення освітнього процесу в закладах вищої освіти МВС та в роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Психічне здоров’я особистості у кризовому суспільстві».

На базі Львівського державного університету внутрішніх справ відбулося обговорення питання психологічного забезпечення освітнього процесу та проблеми психічного здоров’я громадян, як індикатора тих соціальних процесів, що відбуваються у суспільстві.

Учасники заходів розглянули результати вивчення стану психологічного супроводження  освітнього процесу в ЗВО МВС, обговорили актуальні питання та шляхи їх вирішення, провели дискусію щодо врегулювання нормативно-правового забезпечення цього процесу. Фахівці виробили єдині підходи до роботи, які будуть реалізовані в стратегії розвитку закладів МВС.

Обговорювалися питання щодо збереження та розвитку психічного здоров’я та працездатності людини, що є одним із найактуальніших завдань науки і практики.

ВЗГ ХНУВС