Завідувач кафедри соціально-економічних дисциплін Олена Лук’янихіна провела бесіду «Світ юридичних професій» для учнів 11-х класів Комунальної установи Сумська ЗОШ № 27.

Викладач розповіла про можливості та перспективи, які відкриваються перед людиною, що має юридичну освіту. Акцент було зроблено на особистісних та професійних навичках, якими повинні володіти юристи та правоохоронці. Олена Анатоліївна провела експрес-анкетування серед бажаючих щодо виявлення професійних здібностей учнів до певної галузі юридичної професії.

Також вона поінформувала старшокласників про особливості підготовки юристів та правоохоронців у Сумській філії ХНУВС як за контрактною формою, так і за кошти держбюджету. Завідувач кафедри соціально-економічних дисциплін розповіла про можливість поглибити знання з іноземної мови у сучасному лінгафонному кабінеті, про наукову діяльність, дозвілля, спортивну та культурно-масову роботу, в якій студенти беруть активну участь.

Бесіда відбувалась у формі активної взаємодії. Учні уважно й з цікавістю слухали інформацію, ставили запитання та виявили бажання відвідати філію на День відкритих дверей.

Сумська філія ХНУВС