Відбулося засідання наукового гуртка кафедри фундаментальних та юридичних дисциплін факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ, присвячене 25-річчю створення університету.

Відкрив засідання керівник гуртка доцент кафедри, кандидат юридичних наук, доцент Олександр Зозуля, який у вступному слові наголосив на важливості та перспективності науково-дослідної роботи здобувачів вищої освіти за профілем кафедри, відзначив основні наукові проблеми, що розробляються науково-педагогічним складом кафедри за участі студентів.

Доцент кафедри кандидат юридичних наук, доцент Юлія Перерва привітала студентів, підкреслила єдність і нерозривність науки, навчання та професійної діяльності, запросила до співпраці та побажала нових наукових досягнень.

Членів гуртка було ознайомлено з науковими здобутками університету та кафедри, основними напрямами науково-дослідної роботи, науковими школами, сформованими у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

Окремі студенти виступили з науковими доповідями щодо актуальних питань конституційного та міжнародного права. Зі студентами обговорили тематику та правила оформлення наукових робіт, методологію науково-дослідної діяльності, стандарти академічної доброчесності.

 

ВЗГ ХНУВС