У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулася конференція трудового колективу. Присутні заслухали звіт ректора вишу Дмитра Швеця про результати діяльності університету за 2018–2019 навчальний рік та завдання на 2019–2020 навчальний рік. Дмитро Володимирович окреслив зміни, які відбулися у структурі університету (реорганізація відділів, кафедр, лабораторій та інших підрозділів),  керівному складі вишу. Проте, як зазначив ректор, незмінним лишився основний напрям діяльності – навчальний процес та його основне завдання – забезпечення високої якості освіти, в реалізації яких керівництво університету суворо дотримувалося принципу колегіальності управління.

Багато уваги приділялося посиленню практичної складової навчання, впровадженню освітніх розробок в навчальний процес, набуття викладачами університету досвіду роботи в практичних органах та підрозділах Національної поліції, проходження навчальної, ознайомчої практики та стажування курсантів і студентів університету, удосконалення методичного забезпечення навчального процесу та наукового забезпечення діяльності правоохоронних органів, покращення рейтингу університету через поповнення наукометричних баз даних, активізація профорієнтаційної роботи та багато іншого.

Конференція вирішила схвалити звіт ректора, визнати роботу керівництва навчального закладу такою, що відповідає нормативно-правовій базі законодавства про поліцію та про вищу освіту. Окреслено та поставлено конкретні завдання проректорам та керівникам структурних підрозділів.

ВЗГ ХНУВС