Кафедрою теорії та історії держави і права Харківського національного університету внутрішніх справ було проведено профорієнтаційні зустрічі у Чугуєві та Чугуївському районі.

Старший викладач кафедри підполковник поліції Тетяна Мураховська відвідала Чугуївський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області та поспілкувалася з начальником сектору кадрового забезпечення – Кирилом Сазоновим, а також відвідала Чугуївській об’єднаний військовий комісаріат та провела зустріч з військовим комісаром Русланом Мазовецьким. Представник університету надала інформаційні матеріали про виш та наголосила, що в складі університету також діють відокремлені підрозділи – Сумська філія, Кременчуцький льотний коледж. Під час спілкування було обговорено перспективи проведення правоосвітньої роботи серед молоді, взаємодії у професійній орієнтації юнаків і дівчат для підготовки кваліфікованих спеціалістів для правоохоронних органів України.  

Також Тетяна Мураховська провела зустрічі зі школярами  загальноосвітніх шкіл Чугуєва, поінформувавши майбутніх випускників про умови вступу і навчання у закладі вищої освіти, про специфіку підготовки курсантів, студентів, слухачів за різними спеціальностями та формами навчання. Школярі виявили зацікавленість, ставили запитання, на які отримали вичерпні відповіді. Учнів також запросили відвідати університет у Дні відкритих дверей.

ВЗГ ХНУВС