У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся круглий стіл «Актуальні питання розвитку курсантсько-студентської науки» за участі представників курсантсько-студентського самоврядування університету та структурних підрозділів вишу - Сумської філії та Кременчуцького льотного коледжу. Учасників заходу привітали т.в.о. начальника відділу організації наукової роботи Володимир Чумак та старший науковий співробітник відділу організації наукової роботи Олександр Хань.

Під час засідання круглого столу було обговорено ряд важливих наукових питань, а саме: діяльність наукових гуртків кафедр у Сумській філії та Кременчуцькому льотному коледжі, участь курсантів та студентів цих навчальних закладів у міжнародних, всеукраїнських та регіональних наукових конкурсах, науково-практичних конференціях, обговорено перспективні напрями подальшої взаємодії у сфері наукової діяльності.

Голова курсантсько-студентського парламенту курсант 4 курсу факультету № 4 Олексій Барбашов та т.в.о. начальника відділу організації наукової роботи поділилися досвідом проведення наукових заходів та запросили представників курсантсько-студентського самоврядування Сумської філії та Кременчуцького льотного коледжу долучатися до наукових заходів, зокрема взяти участь у підсумковій науково-практичній конференції курсантів і студентів «Актуальні проблеми сучасної науки і правоохоронної діяльності», яка щорічно проходить у травні.

ВЗГ ХНУВС