Старший викладач факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ майор поліції Олексій Рвачов провів профілактичну бесіду з учнями 9 класу Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 131 щодо необхідності дотримання Правил дорожнього руху.

Під час бесіди представник університету попросив учнів назвати відомі їм причини виникнення дорожньо-транспортних пригод, нагадав права та обов’язки пішоходів та велосипедистів, розібрав причини виникнення резонансних ДТП, що відбулися в районі знаходження навчального закладу та  Харкові. Учні повторили правила переходу через дорогу, регульовані та нерегульовані пішохідні переходи, посадки та виходу з громадського транспорту різних видів, пересування як населеним пунктом, так і за його межами.

З 11 до 18 листопада в Україні проходив ІІ етап тижня безпеки дорожнього руху, в рамках якого проводилися профілактичні заходи, спрямовані на зменшення кількості правопорушень у цій сфері. До проведення цих заходів також долучилися представники Харківського національного університету внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС