Науково-педагогічним складом кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ було проведено чергове засідання наукового гуртка, присвячене проблемам адміністративно-правового регулювання публічної служби.

Відкрила засідання завідувач кафедри Ірина Панова, яка у вступному слові окреслила головні напрями удосконалення, побудови та розвитку системи сучасної публічної служби в Україні, наголосила на необхідності участі студентів у науковій діяльності, яка у майбутньому стане вагомим підґрунтям реалізації їх знань у практичній діяльності.

Керівник гуртка кандидат юридичних наук Вікторія Мельник привітала студентів та побажала їм успіхів в оволодінні знаннями, які знадобляться у майбутньому.

Професори Олена Синявська, Світлана Попова та доцент кафедри Ігор Панов зазначили, що найважливішою складовою інноваційного оновлення освітнього процесу у вищій юридичній освіті є розвиток науково-дослідної роботи студентів, що дає можливість прискорити набуття необхідних дослідницьких знань та умінь, суттєво розвинути особисті якості студентів, що є важливими як під час навчання, так і для подальшої професійної діяльності. Були заслухані та обговорені доповіді студентів.

ВЗГ ХНУВС