З нагоди відзначення 25-ї річниці створення Харківського національного університету внутрішніх справ у Сумській філії ХНУВС проведено круглий стіл «25 років досвіду підготовки юристів на Сумщині: здобутки та перспективи». Захід проводився з метою обговорення найбільш актуальних питань підготовки кадрів для судових, правоохоронних та правозастосовчих органів, їх подальшого працевлаштування та адаптації до умов праці.

У науково-практичному заході взяли участь начальник філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області, полковник внутрішньої служби Микола Гричковський, начальник управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Сумській області, підполковник поліції Ігор Поладич, начальник управління патрульної поліції у м. Суми Департаменту патрульної поліції, капітан поліції Олексій Калюжний, начальник відділу психологічного забезпечення управління кадрового забезпечення ГУНП в Сумській області підполковник поліції Олена Ковальова, начальник юридичного відділу апарату Сумської обласної державної адміністрації Світлана Калайдовата, науково-педагогічні працівники Сумської філії ХНУВС.

Під час круглого столу учасники обговорили питання перспектив розвитку вищої юридичної освіти в Україні; удосконалення освітнього процесу підготовки фахівців для правоохоронних органів з урахуванням кращих національних та зарубіжних традицій; шляхи покращення адаптації випускників до практичної діяльності в правоохоронних органах та інші актуальні питання, що стосуються підготовки юристів та правоохоронців.

ВЗГ ХНУВС