Шановні друзі!

День ювілею – це чудова нагода відзначити самовіддану творчу працю колективу Харківського національного університету внутрішніх справ, який за чверть століття зарекомендував себе як потужний правоохоронний виш не лише в Україні, але і за її межами.
За роки існування та діяльності Ви пройшли шлях від інституту до університету, удостоєного почесного статусу – національний. За цим державним визнанням – натхненна праця науково-педагогічного колективу, високі досягнення курсантів і студентів, високий авторитет випускників.
Правова держава не може існувати без сильної та високопрофесійної поліцейської структури. Ви зробили значні кроки на шляху професійної підготовки правоохоронців, на яких покладено виконання шляхетної, проте складної місії: захист громадського порядку, спокою і безпеки співвітчизників, миру та злагоди в державі.
Висловлюю глибоку вдячність особовому складу університету за служіння справі охорони правопорядку, професіоналізм, підготовку та виховання майбутніх поколінь вартових закону.
Переконаний, що Ви і надалі будете зберігати та примножувати традиції своєї alma mater, сприяти прогресу наукової думки, робити гідний внесок у розвиток української освіти.
Бажаю Вам великих успіхів на цьому шляху!
Слава Україні!

Прем’єр-міністр України                              Олексій ГОНЧАРУК