Шановний пане Ректоре!

Шановні викладачі й студенти!

Дорогі друзі!

Я щиро вдячний за запрошення на урочисте свято Вашого надзвичайно важливого університету. Поліція – це служба, яка вимагає різноманітних навичок і здібностей: добрих знань із права, високого рівня підготовки, стійкості до стресу, здатності швидко приймати рішення та справлятися з найскладнішими ситуаціями. Не кожен може нести цей тягар відповідальності. Тому ті, хто обрав цю непросту професію, заслуговують на найвищу повагу та визнання.
Жодна держава не буде функціонувати належним чином без поліції. Саме тому у Ваше свято бажаю всім студентам, майбутнім поліцейським, та їхнім викладачам наполегливості та успіху. Ваша служба вимагатиме відданості, самопожертви та серця, покладених на вівтар щоденних завдань. Проте Ви будете захищати свої цінності та захищати безпеку громадян. Я дуже радий, що у Вашому університеті працює і польсько-український центр, де можна познайомитися з Польщею та польською мовою. Сьогоднішній світ – це одне глобальне село: від Варшави до Харкова ми можемо дістатись лише за дві години. З кожним роком ми помічаємо все більше туристів з Польщі, в цьому випадку знання мови працівниками поліції дуже важливе.
Пані та панове, шановні друзі, з нагоди Вашого свята бажаю Вам здійснити всі мрії та бажання, досягти поставлених цілей, міцного здоров’я, багато задоволення від Вашої роботи та почуття добре виконаного обов’язку. Найкращі побажання також Вашим близьким, які завжди підтримують Вас у важкі часи. Генеральне консульство Польщі у Харкові завжди є Вашим другом, відкритим до співпраці. Від імені всіх співробітників нашої установи ще раз вітаю Вас із 25-річчям Вашого славетного університету!

З повагою

Генеральний консул                                          Януш Яблонський