Шановні колеги!

Чверть століття — саме стільки яскравою зіркою на видноколі української вищої освіти сяє наш славетний Університет, який за цей час підготував для національної правоохоронної системи понад 50 тисяч випускників. 
Потужний освітній науково-дослідницький центр сьогодні, на моє глибоке переконання, є флагманом у створенні міцного теоретико-практичного підґрунтя для реалізації реформи правоохоронної системи за всіма найвищими європейськими і світовими стандартами.
За 25 років у стінах Університету сформувалося багато видатних особистостей, які уславлювали і продовжують звеличувати нашу державу, невідступно орієнтуючись по життю на слова, викарбувані на стязі нашої Альма-матер — «Знання. Закон. Честь».
ХНУВС — це не просто абревіатура, це — бренд, знак найвищої якості, уособлення гармонійного, вишуканого поєднання найкращих традицій і ефективних новацій. За кожним досягненням стоїть копітка, невтомна, щоденна праця і головне — люди, які присвятили свої життя створенню та втіленню 25-річної Стратегії Успіху. Безмежно вдячна засновнику, фундатору і одвічному натхненнику Університету Олександру Марковичу Бандурці і всім ректорам, які продовжили і продовжують цей шляхетний поступ: Сергію Миколайовичу Гусарову, Валерію Васильовичу Сокуренку, Дмитру Володимировичу Швецю, а також всьому науково-педагогічному складу, командирам і наставникам.
Мені дуже приємно, що літопис нашого Університету постійно заповнюється новими яскравими сторінками, за кожним рядком яких стоїте ви. Попереду — багато надзвичайно важливих завдань і викликів, які постають перед нашим колективом. Впевнена, ми із гідністю, так само, як це було протягом усіх попередніх 25 років, впораємося з ними. По-іншому і бути не може, адже ми усвідомлюємо відповідальність перед нашим народом і Україною.
У добру путь! Всім міцного здоров’я і нових звершень!

Голова Наглядової ради ХНУВС                               Ірина ЄФРЕМОВА