Шановні друзі!
Щиро вітаю славетний колектив Харківського національного університету внутрішніх справ з 25-річчям! За час свого існування університет виховав понад 50 тисяч фахівців різних спеціальностей — слідчих, криміналістів, психологів, спеціалістів у галузі інформаційних технологій. Захист життя, честі та гідності громадян, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань — надзвичайно відповідальна справа, яка під силу розумним, чесним і мужнім, справжнім патріотам України.
Я пишаюся службою в університеті і дякую  усім, хто був причетний до створення і розбудови нашого поліцейського вишу, хто тут працював і навчався. Самовідданість, професіоналізм і компетентність – якості, які притаманні випускникам, командирам і викладачам-науковцям університету. Кожне покоління випускників, їх  натхненна і  наполеглива праця, відданість обраній справі стануть тією потужною, рушійною силою, яка зробить нашу державу сильнішою, а  націю незламною.
Упевнений, що молоді покоління фахівців у майбутньому примножать славні традиції і гідно нестимуть по життю девіз вишу — «Знання. Закон. Честь».
Бажаю колективу університету, який, за роки праці, став для мене рідним, найміцнішого здоров’я, благополуччя, мирного неба та багато яскравих сторінок в майбутньому літописі Харківського національного університету внутрішніх справ!
Служіть так, щоб вас поважали люди і оберігав Господь Бог!
Слава Україні!

Начальник ГУНП в Харківській області
генерал поліції третього рангу                                                  Валерій СОКУРЕНКО